Om oss

Glomar Eiendom AS bygger moderne boliger i områdene Oslo, Akershus og Østfold. Vår visjon har alltid vært å levere fremtidsrettede hjem med fokus på gode tomtevalg, god arkitektur, solide materialer og smarte energiløsninger. Sammen med dyktige samarbeidspartnere utfører vi hele prosessen, slik at vi sikrer kvalitet fra første spadetak blir tatt – til nøkkelen blir satt i døren.

Selskapet ble stiftet i 2013, og hadde sitt første hele driftsår i 2015. Vi er et datterselskap av det familieeide investeringsselskapet Glomar AS, som ble stiftet i 2005 og eies av Martin Flatgård og Bjørn Flatgård.

Nøkkelpersoner i Glomar Eiendom

Våre verdier:


Kvalitet
God kvalitet ligger til grunn for alt vi gjør. Mest synlig er det gjennom tomtevalg, arkitektur, materialvalg og energiløsninger. Når vi bygger et hjem, bygger vi for at det skal vare.

Kompetanse
Vi har lang erfaring fra både eiendomsutvikling og byggevirksomhet. I tillegg knytter vi alltid til oss gode samarbeidspartnere som kan levere den kvaliteten både boligkjøpere og vi forventer.

Pålitelighet
Når vi sier du kan stole på oss, så mener vi det. Vi har alltid totalansvaret for alle prosjektene våre, slik at vi selv står til ansvar for hele prosessen.

Langsiktighet
På basis av våre verdier, legger vi langsiktighet til grunn i all vår tenkning og i utvikling av våre prosesser og forretningsvirksomhet.

Forretningsidé

Glomar Eiendom AS er, gjennom eiendomsutvikling og byggherrevirksomhet, en solid og pålitelig leverandør av fremtidsrettede bomiljø med fokus på arkitektur, materialvalg og energiløsninger.

Selge eiendom?

Vi er stadig på utkikk etter eiendommer som egner seg for boligutbygging. Vi tilbyr markedspris, fleksibel overtakelse og eventuelt innbytte av eksisterende bolig mot ny bolig i et av våre prosjekter.

Våre prosjekter

Vi har lang erfaring med eiendomsutvikling og byggevirksomhet. Det har resultert i en rekke suksessfulle boligprosjekter.